LATE NIGHT BBQ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 231 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Late Night BBQ. Meer weten? Ontdek meer

20 jan 2023 om 0:57 Snel en kwaliteit!!
11 jan 2023 om 21:41 Altijd lekker eten en vers. Coleslaw heerlijk. Zeer vriendelijke bezorger.
9 jan 2023 om 0:08 Prima kip en bijgerechten! Bezorger was vriendelijk, telefonisch contact toen hij het niet kon vinden. Allemaal perfect
8 jan 2023 om 4:21 Kip is lekker. Kruidenboter die je bij de brood krijgt is te weinig. Ik had in de notities aangegeven om niet aan te bellen 02:00 ‘snachts. Hier is geen gehoor aan gegeven en/of opmerkingen worden gewoon niet gelezen. Bezorger was verder vriendelijk.
7 jan 2023 om 23:32 Kip viel echt tegen deze keer, had niet zoveel smaak als normaal. Vele stukken waren aangebrand. Ook kwam het lauw aan. Jammer
5 jan 2023 om 22:36 Bbq kip en de coleslaw waren heerlijk maar de fried wings en de pasta salade hadden niet veel smaak helaas, maar zal zeker weer bbq bestellen!
3 jan 2023 om 20:48 Ik heb heerlijk gegeten! Was echt het wachten waard en vriendelijke bezorger
28 dec 2022 om 22:03 Lekker en snel. Je krijgt best veel voor je geld. En de kip heeft een echte lekkere bbq smaak! Wat mij betreft een aanrader!
25 dec 2022 om 10:47 Goede portie kip voor de prijs
23 dec 2022 om 23:38 Sparibs waren hard en fried wings bestel ik niet meer jullie hebben die vervangen door kleine mini kippenpootjes en kippenvleugels. Overpriced
18 dec 2022 om 4:25 Cola zero ontbrak. Wel € 2,50 voor behaald. Erg jammer
1 dec 2022 om 19:33 Na bijna drie uur wachten heb ik ook nog eens niet gekregen wat ik besteld had, maar dat wat over was gebleven, omdat de rest "op" was. Eten is lekker maar de rest kan beter,