LATE NIGHT BBQ

Recentebeoordeling


4 sterren uit 214 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Late Night BBQ. Meer weten? Ontdek meer

26 nov 2022 om 4:28 Ik had 2 pikante sausjes EXTRA besteld en betaald á 0,75ct. maar ik heb het NIET ontvangen, ik ben dus gefinessed. Ondanks dat, waren de kippen heerlijkkkkk!!
24 nov 2022 om 19:59 Had huzarensalade besteld maar kreeg koolsla 2x jammer verder weer prima
23 nov 2022 om 21:02 Mega zoete saus, te erge rokerige smaak, smaakt als kunstmatige rook aroma. Eten was lauw, bezorg afstand is niet eens een kilometer. Misschien hadden we iets te hoge verwachtingen. Wel is er met zorg aandacht aan het eten besteed.
23 nov 2022 om 19:45 Lekkere malse sparibs en friedwings
20 nov 2022 om 21:01 Te lang op moeten wachten ... Het eten was koud !!
19 nov 2022 om 23:20 Eten was heerlijk. Bezorging was sneller dan geoland stond.
18 nov 2022 om 22:26 Was erg lekker.
18 nov 2022 om 22:14 Very high quality food
16 nov 2022 om 21:32 Was echt heerlijk!
13 nov 2022 om 20:01 Veel te laat. Eten koud. Stokbroden ontbraken. Saté taai en saus ronduit smerig. Patat koud en slap. Chicken wings deels niet goed gegaard.
3 nov 2022 om 19:12 Prima eten alleen het ijsje was echt super klein en al een x beetje ontdooid geweest waren alemaal ijskristallen ipv roomijs
23 okt 2022 om 20:25 Heerlijk! Ik heb gesmuld!